header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 

Vacatures, trainers en coaches gezocht

Technisch Coördinator Nieuws afbeelding

4-7 Vacatures
Voor MO18-1(1e klasse) en JO14-2 zijn we nog op zoek naar een coach/trainer. Verder zijn er nog vacatures als het gaat om het trainen van M016-2, MO14-2, MO12-1, MO12-2 en JO12-1. Heb je interesse laat het weten via app aan Robert van Lemel 06-51163311 of via email aan [email protected]

Lees verder

Trainen met nieuwe jeugdteams

Technisch Coördinator Nieuws afbeelding

12-6De jeugd traint in de week van 19 juni nog een keer met de nieuwe teams, dus in de samenstellingen die op 13 juni worden gepubliceerd. Omdat in Lisa het hudige seizoen nog loopt, kunnen we de trainingen niet in de Lisa App zetten. Deze worden via e-mail en op de website gecommuniceerd.

Lees verder

Gezocht: Coaches, train(st)ers en managers voor het nieuwe seizoen

Technisch Coördinator Nieuws afbeelding

11-5 Coaches, train(st)ers en managers gezocht voor het nieuwe seizoen
 
Voor komend seizoen zijn we weer op zoek naar enthousiaste coaches, train(st)ers en managers voor al onze jeugdteams, jongste jeugd tot en met MO18. Dat is vanaf minimaal 2ejaars C-jeugd (onder voorbehoud)

Lees verder

Opgeven zaalhockey kan weer

Technisch Coördinator Nieuws afbeelding

1-9Vanaf heden kan iedereen zich weer opgeven voor het zaalhockey voor dit seizoen 2023-2024. Het opgaven kan door spelers en speelsters uit de zestallen, achttallen en elftallen. Dat kan via de link die iedereen via e-mail heeft ontvangen. Opgeven is mogelijk tot en met maandag 18 september.


Lees verder