za 01/12  Start Zaalhockey c
do 13/12  Algemene ledenvergad
do 23/5  Bedrijfshockeytoerno

Lidmaatschap

Mocht u nog geen ervaring hebben met het hockey en graag eens willen kijken of dit mogelijk wat is voor u of uw kind, dan hebben we de mogelijkheid om eerst drie keer te kunnen proeftrainen. Hebt u hiervoor interesse dan verzoeken wij u het inschrijfformulier (zie link onder deze tekst) in te vullen en bij de keuze 'soort lidmaatschap' te kiezen voor 'proeflid'.

Wilt u uzelf of uw kind aanmelden, ga dan naar de tab "lid worden" om lid te worden van de Mixed Hockey Club Barneveld. Dit formulier dient u volledig in te vullen, waarna het automatisch naar de ledenadministratie van de MHCB wordt verstuurd. Met het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de contributie. De factuur ontvangt u aan het begin van het seizoen van de penningmeester ofwel vlak na aanmelding, afhankelijk van het moment van inschrijving. U accepteert de voorwaarden die horen bij het lidmaatschap van Barneveld. Als club kennen we (nog) geen verplichting voor vrijwilligersdiensten, maar we zouden het waarderen als u zich in wilt zetten voor de club, zoals bijvoorbeeld het draaien van kantinediensten. We kunnen als club alleen blijven bestaan door de vrijwilligers!!! Mocht u nog vragen hebben omtrent bovenstaande dan verzoek ik u contact op te nemen met de secretaris van het bestuur ([email protected]).

Jeugd

De aanmeldingen van de jeugd geschiedt op basis van leeftijd en ervaring in de bestaande teams. De aanmelding wordt doorgegeven aan de coördinator jongste jeugd of de coördinator elftallen. Hij of zij zal contact opnemen omtrent de plaatsing van uw kind.

Van de nieuwe leden wordt verwacht dat:

-          hij/zij aanwezig is op de trainingen en bij de wedstrijden van zijn/haar team

-          ieder lid van 14 jaar of ouder is verplicht zijn scheidsrechterskaart te halen en te fluiten

-          ouders van jeugdleden rijden bij toerbeurt (ingedeeld door de coach) naar wedstrijd

Senioren
De aanmeldingen van senioren geschiedt op basis van plaats in de bestaande elftallen. Uw aanmelding wordt doorgegeven aan de commissaris Senioren/Veteranen die omtrent de plaatsing in het elftal contact met u zal opnemen.

Klik hier om door te gaan naar het inschrijfformulier