do 10/12  Algemene Leden Verga

Hockey (sponsor)kleding aanschaffen?

Wilt u kleding sponsoren? MHCB is altijd op zoek naar kledingsponsors! Voor bedrijven is kledingsponsoring een mooie gelegenheid om in the picture te komen in de regio. Onze teams reizen immers wat af in de weekenden. En wie wil nu niet hun logo op ons mooie kobaltblauwe tenue terugzien?

Kledingsponsors worden tevens gelijk clubsponsor d.m.v. de aanschaf van een reclamedoek langs één van onze velden (Gouden Bal of Bronzen Stick sponsorpakket). Bent u kledingsponsor geworden? Dan zal de uitreiking van de sponsorkleding (indien mogelijk) plaatsvinden op een wedstrijddag waarbij de sponsor namens de club en namens het desbetreffende team in het zonnetje gezet zal worden. Tevens wordt er in de digitale nieuwsbrief aandacht besteed aan de nieuwe sponsor.

Enthousiast geworden? Neem dan contact op met de sponsorcommissie. Wij verwelkomen u graag als kledingsponsor en gaan graag in gesprek over de mogelijkheden.