header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Contributie

Lidmaatschap opzeggen voor 1 mei

Nieuws afbeelding 2-4-2024

We gaan er natuurliik van uit dat iedereen veel plezier heeft bij onze club en dus nog jaren lang wil blijven genieten van dit gezellige spelletje. 

Maar mocht u toch anders besluiten, dan willen wij u er graag nog even aan herinneren dat conform de statuten van de vereniging het opzeggen van het lidmaatschap deze maand moet gebeuren en dus voor 01 mei a.s. binnen moet zijn per mail op [email protected] of schriftelijk naar M.H.C.B., Postbus 2039, 3770 CA te Barneveld. 

Indien u op 01 mei 2024 nog ingeschreven staat als lid, betekent dit automatisch dat u aangeeft lid te willen blijven voor het seizoen 2024 – 2025 en u dus ook een contributie verplichting heeft voor het gehele nieuwe seizoen.

We gaan er natuurlijk van uit dat iedereen onze club zo’n warm hart toedraagt, dat u nog jaren lang actief wilt blijven. 

Zijn er echter toch nog twijfels, neem dan contact op met onze Technische commissie via [email protected]. Zij staan iedereen graag te woord om de persoonlijke situatie te bespreken. Immers, niet ieders situatie is het zelfde en bij M.H.C.B. houden we van maatwerk waar dat kan.