header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 

Lidmaatschap opzeggen voor 1 mei

Contributie Nieuws afbeelding

4-4 We gaan er natuurlijik van uit dat iedereen veel plezier heeft bij onze club en dus nog jaren lang wil blijven genieten van dit gezellige spelletje. 

Lees verder

Contributie Veld - te betalen voor 31 oktober

Contributie

15-10 Inmiddels hebben een groot aantal leden al keurig hun veld contributie betaald, waarvoor dank. 
Graag wijs ik degene die nog niet betaald hebben er op dat de betalingsdeadline 31 oktober a.s. is. Voorkom verhoging van uw nota met administratiekosten per 1 december a.s. en betaal dus alsnog zo snel mogelijk.

Lees verder

Contributie Nota

Contributie Nieuws afbeelding

1-9 Inmiddels is het nieuwe seizoen weer begonnen en dus zijn ook de contributie facturen gemaakt en verstuurd. Heeft u geen factuur gezien in uw mailbox, dan kunt u die ook zien als u inlogt in "Mijn MHCB” bij het onderdeel facturen. Check ook even de spam-mail folder. U kunt ook een kopie opvragen bij de ledenadministratie of de penningmeester.Lees verder

Automatische incasso en betalingsregelingen contributie

Contributie

5-7 Veel leden betalen inmiddels al via een automatische incasso. Heeft u het afgelopen seizoen al per maand betaald via incasso, dan wordt dit in het aankomende seizoen automatisch ook weer ingezet. Wilt u het stop zetten, dan kunt u altijd een mail sturen naar mij en dan ga ik dat regelen. Doe dit ook als u een bankrekeningnummer of i.d. wilt wijzigen.
 
 

Lees verder

Gemeente Barneveld maakt sport en cultuur mogelijk voor alle kinderen én volwassenen

Contributie Nieuws afbeelding

13-5Voor het eerst in Nederland sluit een gemeente aan bij zowel Jeugdfonds Sport & Cultuur als bij het Volwassenenfonds Sport & Cultuur. De beide fondsen zorgen ervoor dat kinderen, jongeren en volwassenen met minder financiële draagkracht kunnen sporten bij een vereniging of aan culturele activiteiten kunnen meedoen. De fondsen betalen de contributie of het lesgeld.

Lees verder