header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 

Warming-up App

Algemeen

15-2Blessurepreventie is een belangrijk aandachtspunt voor zowel de KNHB als MHCB.  Daarom ontwikkelde de KNHB de Warming-up App. 
De Warming-up App is te downloaden in Google Play en de App Store.Lees verder

IKPAS in de gemeente Barneveld

Algemeen

12-12Het Gezonde Leefstijl Akkoord en de gemeente Barneveld heeft minder alcohol drinken hoog op de agenda staan. Met de campagne "Dry January” vanIkPas bieden ze de mogelijkheid om je bewust te worden van alcoholgebruik. 

Lees verder

Kerstdiners opgeven

Algemeen Nieuws afbeelding

23-10Donderdag 21 december vindt het Kerstdiner plaats voor de senioren. Op vrijdag 22 december is er het Kerstdiner voor de jeugdelftallen. Afgelopen weekend zijn de uitnodigingen via e-mail verzonden. Aanmelden kan via de link in de e-mail.
Link Jeugdelftallen https://www.survio.com/survey/d/D2Y3B3G7E6H7G4S4Y


Lees verder

Gezocht: Communicatie Coördinator

Algemeen Nieuws afbeelding

25-8 Binnen onze club hebben we meerdere communicatie kanalen. Naast de website en de digileut, natuurlijk ook nog de diverse Social media kanalen, van zowel de club zelf als van de teams.
 
Graag willen we hier wat meer lijn in gaan krijgen. Zowel qua frequentie van nieuws als van gebruik van de diverse kanalen. Daarom zoeken we iemand die dit leuk vind om dit regelen.

Lees verder

Gezocht: Open of sluit dienst Bar op zaterdag

Algemeen Nieuws afbeelding

25-8 De bardiensten op zaterdag worden verzorgd door de ouders van de teams die aan het spelen zijn. Omdat dit echter vaak in wisselende samenstelling is, vinden we het belangrijk dat in de ochtend er iemand is om te helpen opstarten en dat er aan het einde van de middag iemand is om te helpen afsluiten. Deze personen krijgen dan ook uitgebreide uitleg hierover.
 

Lees verder

Zaalleiding gezocht

Algemeen Nieuws afbeelding

18-11 Zaalleiders gezocht, ouders/verzorgers en senioren
Binnen de zaalhockeycommissie zijn wij op zoek naar ouders/verzorgers en senioren die een paar keer per zaalhockeyseizoen (tweede week december tot medio februari) een dienst van twee tot vier uur op zich willen nemen in de Oosterboshal. De zaalleid(st)er heeft de algehele leiding op dat moment. Het fluiten van de wedstrijden wordt

Lees verder

Special Olympics Nationale Spelen 2024 in Breda & Tilburg

Algemeen

17-5 Van 14 t/m 16 juni 2024 gaan de gemeenten Breda en Tilburg de Special Olympics Nationale Spelen 2024 organiseren. Het grootste landelijke sportevenement voor mensen met een verstandelijke beperking.

Lees verder