header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 

Haantje Pik bestellen tot en met woensdag 29 maart

Barcommissie Nieuws afbeelding

28-3Tot en met woensdag 29 maart is het mogelijk om zakjes Haantje Pik te bestellen bij de club van Bakkerij Koot. Een zakje van vijf stuks kost € 6,00. De bestellingen zijn af te halen op zaterdag 1 april a.s. van 10.00-14.00 uur.
Bestellen kan tot en met weosndagavond via onderstaande link: https://www.survio.com/survey/d/W1K4L3M1A2A1W7F9ALees verder

Record aantal deelnemers Schoolhockey – vrijwilligers gezocht

Technisch Coördinator Nieuws afbeelding

27-3 Voor het grootste evenement van MHC Barneveld zijn wij naarstig op zoek naar weer enthousiaste vrijwillig(st)ers (van jong tot oud).

Lees verder

IVA Cursus

Algemeen Nieuws afbeelding

21-2Onderdeel van onze drank en horeca vergunning en het schenken van alcohol is dat de barvrijwilligers een voorlichtingsavond Verantwoord Alcoholschenken hebben bijgewoond.
De gemeente Barneveld gaat die dinsdag 02 mei 's avonds houden in ons clubhuis en we nodigen dus iedereen uit om dit bij te wonen, maar met met name dus de barvrijwilligers van de zondag.

Lees verder

Alleen Pinnen

Barcommissie Nieuws afbeelding

1-9 U kunt in onze bar alleen met pin uw betaling afronden. Contant geld is niet voorhanden in onze kassa. Dit i.v.m. de veiligheid van onze bar medewerkers

Lees verder